top of page

CALCULATOR

Lindhout is al meer dan 125 jaar toonaangevend actief in Zeeland en West Brabant. Wij hebben onze organisatie in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel ambachtelijk schildersbedrijf naar een onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord. Om ons team te versterken zoeken wij een enthousiaste collega voor de invulling van de functie:

 

CALCULATOR (ONDERHOUD / BOUWKUNDIG)

 

Zie jij het als jouw verantwoordelijkheid om de conditie van het vastgoed van onze opdrachtgevers verantwoord meetbaar te maken en wil je graag zowel binnen als buiten werken? Dan hebben wij een functie voor jou!

 

Wat ga je doen?  
- Verantwoordelijk voor het begroten van projectkosten, de planmatige en technisch inhoudelijke voorbereiding van projecten (aanbestedingsprojecten en kleinere opdrachten).
- Je bent in staat om de resultaten van de inspecties te analyseren, de klantwensen in kaart te brengen en hiervoor samen een passend meer jaren onderhoud scenario te ontwerpen.
- Je bent als calculator-inspecteur veel buiten op projecten, voor- tijdens en na de uitvoering van het project.
- Je vindt het vanzelfsprekend om je bevindingen visueel en op schrift vast te leggen en je zorgt voor een correcte digitale verwerking van je metingen, projectgegevens en scenario’s.
- Je denkt proactief mee bij het verbeteren van de werkprocessen, dienstverlening en ons digitaal inspectieprogramma.

 

Wie zoeken we?

- Een talent met inzicht en ervaring in inspecteren en in het schrijven van onderhouds-scenario’s, die van nature wil weten hoe iets werkelijk zit, je bent nieuwsgierig en je vindt het prettig om systematisch en zelfstandig te werken.
- Je hebt een bouwkundige affiniteit.
- Je bezit een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt bij voorkeur al enige ervaring met inspectie van schilderwerk of met NEN 2767.
- Je beschikt over professionele kennis van Excel.
- Je hebt affiniteit met computerprogramma’s.

 

Wat bieden wij je?

Een leuke uitdagende fulltime baan waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele professionele werkomgeving te ontplooien. Uiteraard word je beloond met een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Competentieprofiel:

- Accuratesse
- Cijfermatig inzicht
- Klant- / bewonersgericht werken
- Planmatig werken
- Analyserend vermogen
- Enthousiasme

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je sturen naar info@lindhout.nl. Heb je nog aanvullende vragen over deze functie, dan kan je contact opnemen met de heer G.J.B. Lindhout, tel.nr. 0164-236857.

bottom of page