top of page

ONDERHOUDSSCHILDER MUTATIEWERK

Lindhout is al meer dan 125 jaar toonaangevend actief in Zeeland en West Brabant. Wij hebben onze organisatie in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel ambachtelijk schildersbedrijf naar een onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord.

Binnen Lindhout schilder- vastgoedonderhoud voeren wij voor een grote Woningcorporatie mutatie schilderwerkzaamheden aan hun woningen uit. Het team wat hier verantwoordelijk voor is heeft versterking nodig. Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en klantvriendelijke:

ONDERHOUDSSCHILDER MUTATIEWERK

 

Gewenst profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde schildersvakopleiding.

  • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder.

  • Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken.

  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en klantvriendelijk.

  • Je bent in het bezit van je VCA of bereid deze via ons te behalen.

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

Wat bieden wij je?

Een leuke zelfstandige uitdagende baan waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele professionele werkomgeving te ontplooien. Uiteraard wordt je beloond met een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je sturen naar info@lindhout.nl. Heb je nog aanvullende vragen over deze functie, dan kan je contact opnemen met de heer G.J.B. Lindhout tel.nr. 0164-236857.

bottom of page