top of page

JUNIOR WERKVOORBEREIDER / -PROJECTLEIDER

Lindhout is al meer dan 125 jaar toonaangevend actief in Zeeland en West Brabant. Wij hebben onze organisatie in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel ambachtelijk schildersbedrijf naar een onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord. Om ons team te versterken zoeken wij een enthousiaste collega voor de invulling van de functie:

 

(JUNIOR) WERKVOORBEREIDER / -PROJECTLEIDER

 

Zie jij het als jouw verantwoordelijkheid om de werken goed te organiseren en de projecten succesvol op te leveren en wil je graag zowel binnen als buiten werken? Dan hebben wij een functie voor jou!

 

Wat ga je doen?

- Als junior werkvoorbereider draag je zorg voor een optimale voorbereiding van het werk en verleen je administratieve ondersteuning tijdens de uitvoering.
- Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële en administratieve afhandeling na oplevering. Belangrijke taken van de (junior) werkvoorbereider zijn het uittrekken en bestellen van materialen, het opmaken van de werkmappen en het inplannen van mensen en materialen.
- Verder ben je het aanspreekpunt voor technische en organisatorische zaken met betrekking tot het project voor de medewerkers in de uitvoering, alsmede de opdrachtgever.
- De functie wordt vervuld vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom en het werkgebied omvat de regio West-Brabant en Zeeland.

 

Profielschets: 
- Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau.
- Daarnaast beschik je over goede computervaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Je bent gedreven, enthousiast en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Je communiceert makkelijk, bent initiatiefrijk en hebt financieel inzicht.
- Verder kun je goed plannen en organiseren, werk je gestructureerd en heb je gevoel voor onderhandeling.
- Je hebt affiniteit met computerprogramma’s en beschikt over kennis van Excel.
- De functie wordt vervuld vanuit onze vestiging te Bergen op Zoom.

Wat bieden wij je?
Een leuke uitdagende fulltime baan met enthousiaste collega’s waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele professionele werkomgeving te ontplooien. Uiteraard word je beloond met een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Competentieprofiel:
- Accuratesse
- Cijfermatig inzicht
- Klant- / bewonersgericht werken
- Planmatig werken
- Analyserend vermogen
- Enthousiasme

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je sturen naar info@lindhout.nl. Heb je nog aanvullende vragen over deze functie, dan kan je contact opnemen met de heer G.J.B. Lindhout, tel.nr. 0164-236857.

bottom of page